De Witte Oleander

rust in het denken

De Witte Oleander

rust in het denken

Toelichting op de naam ‘De Witte Oleander’

Mensen vragen mij: Hoe kom je op de naam De Witte Oleander’? Omdat ik deze naam met reden gekozen heb, vind ik het leuk hierover een korte toelichting te geven.04#

Een aantal jaren geleden werd op vakantie in Spanje regelmatig mijn aandacht getrokken naar een bepaalde plant waar ik de naam niet van kende. Ik vertelde mijn vriend dat ik het zo’n mooie plant vond en stelde voor deze plant te zijner tijd in onze tuin te planten.
Eenmaal weer thuis, fietsend door het Drentse landschap, viel mij binnen dat de naam van mijn coachingspraktijk ‘de Witte Oleander’ zou worden. Dat vond ik wel wat bijzonder omdat ik geen enkel beeld had bij een Oleander.
Thuis ben ik eens afbeeldingen gaan bekijken en wat bleek, het was de plant die ik in Spanje zo mooi had gevonden. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en toen ik via internet erachter kwam dat de plant symbool staat voor ‘Rust in het denken’, wist ik dat dit de naam zou worden van de praktijk.

Toelichting op de naam ‘De Witte Oleander’

Mensen vragen mij: Hoe kom je op de naam De Witte Oleander’? Omdat ik deze naam met reden gekozen heb, vind ik het leuk hierover een korte toelichting te geven.04#

Een aantal jaren geleden werd op vakantie in Spanje regelmatig mijn aandacht getrokken naar een bepaalde plant waar ik de naam niet van kende. Ik vertelde mijn vriend dat ik het zo’n mooie plant vond en stelde voor deze plant te zijner tijd in onze tuin te planten.
Eenmaal weer thuis, fietsend door het Drentse landschap, viel mij binnen dat de naam van mijn coachingspraktijk ‘de Witte Oleander’ zou worden. Dat vond ik wel wat bijzonder omdat ik geen enkel beeld had bij een Oleander.
Thuis ben ik eens afbeeldingen gaan bekijken en wat bleek, het was de plant die ik in Spanje zo mooi had gevonden. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en toen ik via internet erachter kwam dat de plant symbool staat voor ‘Rust in het denken’, wist ik dat dit de naam zou worden van de praktijk.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak meteen een afspraak

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maak meteen een afspraak